Antep Mutfagı:Saçma Tava

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Yöresel Yemekler Bölümünden Antep Mutfagı:Saçma Tava ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Antep Mutfagı:Saçma Tava

    Reklam



    Antep Mutfagı:Saçma Tava

    Forum Alev

    Saçma Tava

    MALZEME;
    500 gr. zırh (iri bıçak) kıyması
    500 gr. patates
    1 veya 2 patlıcan
    3 büyük boy domates
    Tuz,kırmızıbiber
    1 büyük soğan
    2 tane yeşilbiber
    10 diş sarımsak
    karabiber,yenibahar,yağ

    TARİFİ;
    Bütün malzemeler doğranır,baharatlarda eklenerek karıştırılır.Bu malzeme 3-4 cm. yüksekliğinde olan bir tepsiye konarak tepsi fırına konur.1 saat piştikten sonra fırından çıkan yemek servise hazırdır.




  2. 2
    Nisa Çolak
    Özel Üye

    Cevap: Antep Mutfagı:Saçma Tava

    Reklam



    Bol vitaminli ve bol sebze kullanılarak yapılan bu yemeği çocuklarınıza yedire bilir ve yapılması çok kolay ve hiç vaktinizi almayan bir yemek çeşididir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi