Antep Mutfagı:Karnıyarık

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Yöresel Yemekler Bölümünden Antep Mutfagı:Karnıyarık ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Antep Mutfagı:Karnıyarık

    Reklam



    Antep Mutfagı:Karnıyarık

    Forum Alev
    Karnıyarık

    MALZEME;
    250 gr. kıyma
    4 baş kuru soğan
    1 baş sarımsak
    1 çorba kaşığı tuz
    1 tatlı kaşığı domates salçası
    2 adet domates
    4 adet yeşil biber
    125 gr. margarin
    1 kg. su

    TARİFİ:
    Patlıcanlar soyulur tüm olarak sıvı yağda kızartılır.Daha sonra bir tepsiye dizilerek içleri doldurulacak şekilde ortadan açılır.Margarin bir tencereye konur ve sırayla kıyma kavrulduktan sonra biber,domates ve salça konur.1 kg su ilave edilip 15 dakika kaynatılır.Bu karışım açılmış olan patlıcanların içine doldurulur.Daha sonra üzerine domates ve biber konup 15 dakika fırında pişirilir.Yemek servise hazırdır.




  2. 2
    güzels_özels
    Yeni Üye

    --->: Antep Mutfagı:Karnıyarık

    Reklam



    karnıyarık hımm süper canım çekti nam nam:P:Pay gerçekten emege saygı saol kardeş;)







  3. 3
    Ziyaretçi
    Eywallah super olmus







+ Yorum Gönder
antep usulü karnıyarık,  antep usulü karnıyarık tarifi,  karniyarik antep usulü,  urfa usulü karnıyarık
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi