+ Yorum Gönder
1. Sayfa 12 Sonuncu8Sonuncu9
Bilgisayar Dünyası ve Windows XP Bölümünden Windows xp media center editlon 2005 yardım ? ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    siranusta

Forum Alev
    Arkadaşlar ben
    Windows xp media center editlon 2005 windows bolzulmuştu format attım ama şimdide media center'de radio yu kullanamıyorum.
    internet radiosu başlatılamadı böyle bir donanım bulunamadı diye bir şeyler çıktı karşıma.

yaptığım işlemler:
    windows kuruldu gerekli uygulamalar cd'içerisindeki kurulum klavuzuna göre yapıldı.
    W. media center kurulduktan sonra türkçe dil yaması eklendi.
    anakart driverleri yüklendi.
    ekran kartı driver yüklendi
    ses kartı driverleri yüklendi.
    tv kartı driver yüklendi.

yani yüklenmesi gereken her şey yüklendi ama radio yok.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

2. 2
    Üye

--->: Windows xp media center editlon 2005 yardım ?

3. 3
    siranusta
    Yeni Üye
    Bütün driverler yüklendi ama donanımı tanımıyor ???

4. 4
    Yeni Üye
    arkadaşlar media centeri yükledim ama video controller (vga c..) ve multi audio controlleri yükleyemiyorum yardımmmmm

5. 5
    Üye
    İyide zaten bu özellikler için birde driverlerini yüklemen lazım sadece media centerle olmaz ki cdlerine bak mutlaka ses ve video bileşenleri için driver vardır

6. 6
    Yeni Üye
    arkadaşım ilgine teşekkürler .ama cd leri var mce 2005 fakat yüklenen mce 2002 anladığım kadarı ile 2002 versiyonu 2005 eyükseltmem gerekiyor ama yükseltemiyorum bilgin varsa yazarsan sevinirim

7. 7

8. 8
    Yeni Üye
    driver leri var vga kart ve foxconn driver hepsini yüklüyorum ama realtec ac 97 yi tanıyor ama onuda logo kontrolü yok diye kabul etmiyor iki şey yüklenmiyor multimedya video controller(vga) ve audio controller ....bunları yüklemeye çalışınca ekran açılmıyor f8 tuşu ile enable vga ile açmak zorunda kalıyorum ...tv kartını cd si ile tanıtınca da sorun çıkıyor anlayamadım ben.. sen anlaya bildinmi.....

9. 9
    Üye
    Açıkçası bende anlayamadım normalde kabul etmesi lazım sanırım başka bir sorun var yardımcı olmak isterdim ama ne olduğunu bende tam çözemedim açıkçası

10. 10
    djnapster
    Yeni Üye
    bendede media center işletim sistemi var. tv ve radyo özelliğini kullanabilmem için bilgisayara uydu bağlatmamı sölediler. normal tvye bağlar gibi. sorun ondan olabilir belki

11. 11
    *g*h*o*s*t*
    Yeni Üye

--->: Windows xp media center editlon 2005 yardım ?

Alıntı atahn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardeş birde anakart CD sini taktığında otomatik olarak yükleme değilde CD nin içine girdiğin zaman driver'lar bölümünden tek tek yükle belki sorun düzelebilir...

12. 12
    alize