Eklenti Hakkında Bilgi !!

+ Yorum Gönder
Webmaster ve vBulletin Bölümünden Eklenti Hakkında Bilgi !! ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    goldkey
    Yeni Üye
    Reklam

    Eklenti Hakkında Bilgi !!

    Reklam



    Eklenti Hakkında Bilgi !!

    Forum Alev
    Öncelikle sitenizi çokbeğendiğimi belirtmek istiyorum..
    hazırlayan ve emeği geçenlerin elleri dert görmesin..
    çoğu eklentilerinizi beğendim..
    öncelikle


    çok beğendim..
    bana nasıl yapabileceğimi söylerseniz çok memnun olurum..



  2. 2
    ACİL
    Özel Üye

    --->: Eklenti Hakkında Bilgi !!

    Reklam



    Footere eklenen bir kaç kod bende NEOXI den çalmıştım.

    footerde ara

    PHP- Kodu:
    <div align="center">
        <
    div class="smallfont" align="center">
        <!-- Do 
    not remove this copyright notice -->
        
    $vbphrase[powered_by_vbulletin]
        <!-- Do 
    not remove this copyright notice -->
        </
    div

    üstüne ekle


    PHP- Kodu:
    <table border="0" class="tborder" width="100%" id="AutoNumber2">
      <
    tr>
        <
    td width="1%" class="toplist">

    <
    SCRIPT type='text/javascript' language='JavaScript' src='http://xslt.alexa.com/site_stats/js/t/a?url=www.yudumla.com'></SCRIPT>

    </td>
        <td width="1%" class="toplist">

    <div id="eXTReMe"><a href="http://extremetracking.com/open?login=yudumla">
    <img src="http://t1.extreme-dm.com/i.gif" style="border: 0;"
    height="38" width="41" id="EXim" alt="eXTReMe Tracker" /></a>
    <script type="text/javascript"><!--
    var EXlogin='yudumla' // Login
    var EXvsrv='s10' // VServer
    EXs=screen;EXw=EXs.width;navigator.appName!="Netscape"?
    EXb=EXs.colorDepth:EXb=EXs.pixelDepth;
    navigator.javaEnabled()==1?EXjv="y":EXjv="n";
    EXd=document;EXw?"":EXw="na";EXb?"":EXb="na";
    EXd.write("<img src=http://e1.extreme-dm.com",
    "/"+EXvsrv+".g?login="+EXlogin+"&amp;",
    "jv="+EXjv+"&amp;j=y&amp;srw="+EXw+"&amp;srb="+EXb+"&amp;",
    "l="+escape(EXd.referrer)+" height=1 width=1>");//-->
    </script><noscript><div id="neXTReMe"><img height="1" width="1" alt=""
    src="http://e1.extreme-dm.com/s10.g?login=yudumla&amp;j=n&amp;jv=n" />
    </div></noscript></div>
    </td>

        <td width="1%" class="toplist">
    <a href="http://www.website-ekle.com/"><img src="http://www.website-ekle.com/button.php?u=Yudumla" alt="Yudumla" border="0" /></a>
    </td>

        <td width="1%" class="toplist">
    <!-- Realist.gen.tr Kod Başlangıcı -->
    <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://www.realist.gen.tr/realist.php?id=19354"></script>
    <!-- Realist.gen.tr Kod Sonu -->
    </td>

        <td width="1%" class="toplist">
    <!-- Bacha.info Code -->
                   <div style="display:none"><a href="http://www.bacha.info">toplist</a><a href="http://www.cicekkurye.com" >çiçekçi</a></div><script type="text/javascript" language="javascript"> var user="yudumla";</script>
              <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.bacha.info/sayac.js"></script>
              <!-- // Bacha.info Code -->
    </td>

        <td width="1%" class="toplist">
    <a href="http://www.mypagerank.net" target="_blank"><img src="http://www.mypagerank.net/services/pagerankbutton/pagerankbutton.php?aut=de510918b6fa70810f8dffd5522a181e05595865f524" border="0" alt="Powered by  MyPagerank.Net" /></a>           
    </td>


        <td width="1%" class="toplist">
    <!-- Webservis Kod Baslangici -->
    <!-- Webservis Reklam Baslangici-->
    <span id=wbsbn><a href="http://www.webservis.com.tr/"  target="_blank">
    <img src=http://logo.webservis.gen.tr/logo/v.gif alt="hosting" border="0"></a>
    <!-- Webservis Reklam Sonu -->  
    <script language="javascript"> var  wuser="yudumla", wbanner=11;</script>
    <script language="javascript" src="http://logo.webservis.gen.tr/w.js"></script></span>
    <!-- Webservis Kod Sonu -->
    </td>


        <td width="1%" class="toplist">
    <a href="http://fusion.google.com/add?feedurl=http%3A//www.yudumla.com/external.php%3Ftype%3DRSS2"><img src="http://buttons.googlesyndication.com/fusion/add.gif" width="104" height="17" border="0" alt="Add to Google"></a>
    </td>


        <td width="1%" class="toplist">
    <a href="http://us.rd.yahoo.com/my/atm/Forum%20Alev/Forum%20Alev/*http://add.my.yahoo.com/rss?url=http%3A//www.yudumla.com/external.php%3Ftype%3DRSS2"><img src="http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/my/addtomyyahoo4.gif" width="91" height="17" border="0" align="middle" alt="Add to My Yahoo!"></a>
    </td>


        <td width="1%" class="toplist">
    <a href="http://www.toplist.cz/" target="_top"><img 
    src="http://toplist.cz/count.asp?id=495457" border="0" alt="TOPlist" width="88" height="31"/></a>
    </td>



      </tr>
    </table> 








  3. 3
    goldkey
    Yeni Üye
    Çok teşekkür ederim.. baya güzel oldu :)

    tablo içindeki renk beyaz. onu temanın renginenasıl uyarlayabiliriz. Bu konuda bilginiz varmı..:rolleyes:







  4. 4
    ACİL
    Özel Üye
    Sitenin footerdeki çizgi rengini kullanıyor. o renk neyse o renge bürünür.

  5. 5
    ACİL
    Özel Üye
    PHP- Kodu:
    <table border="0" class="tborder" width="100%" id="AutoNumber2"
      <
    tr
        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td
        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td

        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td

        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td

        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td

        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist       
    </td


        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td


        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td


        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist
    </td


        <
    td width="1%" class="toplist"
    toplist 
    </td



      </
    tr
    </
    table

    anlamayan arkadaşlar var kodlar değiştirildi bunu ekleyin..

+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi