Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Nasıl Yapılır

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Sebze Yemekleri ve Zeytinyağlılar Bölümünden Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Nasıl Yapılır ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Gülehasret
    Süper Moderatör
    Reklam

    Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Nasıl Yapılır

    Reklam



    Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Nasıl Yapılır

    Forum Alev
    Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Malzemeleri



    Zeytinyağlı Enginar Kalbi


    Malzemeler

    16 adet enginar kalbi
    1 adet soğan
    1 yemek kaşığı zeytinyağı
    2 adet domates
    2 diş sarımsak
    1 adet limon suyu
    1/4 litre su
    Bir miktar tuz ve karabiber

    Hazırlanışı

    Enginar kalplerini temizleyip doğrayın ve tencereye koyun. Sonra sırası ile soğan, domates, sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, tuz, karabiber ve su ekleyerek 15 dk kısık ateşte pişirin servis yapın.


    Afiyet Olsun...




  2. 2
    AZADE
    Bayan Üye

    Cevap: Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Nasıl Yapılır

    Reklam



    Enginar ülkemizde fazla yapılmaz.Fakat Ege ve Akdeniz bölgelerinde diğer yerlere göre daha fazla yetişmekte ve yapılmaktadır.Enginarın iç kısmı yani kalbi ile yapılan bu yemeği denemek gerekir.







+ Yorum Gönder
enginar kalbi nasıl pişirilir,  enginar kalbi nasıl çıkarılır
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi