Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Sebze Yemekleri ve Zeytinyağlılar Bölümünden Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Gülehasret
    Süper Moderatör
    Reklam

    Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

    Reklam



    Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

    Forum Alev
    Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

    Malzemeler (4 Kişilik)

    1 kg taze barbunya
    2 orta boy soğan
    2-3 diş sarımsak
    2 orta boy havuç
    1 orta boy patates
    3-4 tane sivribiber
    6 tane orta boy domates
    ½ demet maydanoz
    1 limon
    1 su bardağı zeytinyağı
    4 su bardağı su
    Tuz,Şeker


    Barbunyayı ayıklayın ve 4 su bardağı suda 20 dakika kadar haşlayıp, süzün. Süzme suyundan 1,5 su bardağı alın. Limonu sıkıp bir kenara koyun.

    Yağı kızdırın, ince kıyılmış soğanı iyice kavurun. Küp şeklinde doğranmış patates, doğranmış sivribiber ve havucu ekleyin. Sebzeleri hafif kavurun.

    Tencereye haşlanmış barbunya, rende domates, su, limon, tuz ve şekeri ekleyin. Yirmi dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine ince kıyılmış maydanozu serpiştirin.




  2. 2
    rönesans
    Bayan Üye

    Cevap: Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

    Reklam



    Güle hasret, bunları çiğ olarak kızartmadan da yapılıyo hepsini karıştırıp daha pratik paylaşım için tşk.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi