Peynirli Biberli Karnıyarık Tarifi - Peynirli Biberli Karnıyarık Nasıl Yapılır?

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Sebze Yemekleri ve Zeytinyağlılar Bölümünden Peynirli Biberli Karnıyarık Tarifi - Peynirli Biberli Karnıyarık Nasıl Yapılır? ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    aysacan00
    Usta Üye
    Reklam

    Peynirli Biberli Karnıyarık Tarifi - Peynirli Biberli Karnıyarık Nasıl Yapılır?

    Reklam



    Peynirli Biberli Karnıyarık Tarifi - Peynirli Biberli Karnıyarık Nasıl Yapılır?

    Forum Alev
    Peynirli Biberli Karnıyarık Tarifi - Peynirli Biberli Karnıyarık Nasıl Yapılır?



    4 Patlıcan
    2 Közlenmiş Biber
    2 Diş Sarımsak
    100 Gr. Beyaz Peynir
    1 Çay B. Ceviz
    50 Gr. Pastırma
    Sirke
    Tuz
    Karabiber

    HazırlanışıPatlıcanların saplarının fazlalığını kesin. Kabuklarını soyun. Geniş bir tencerede az yağda, yarı kıvamda kızartın. Ardından aynı tenceredeyken üzerine sıcak suyunu, az sirkesini ve tuzunu da ekleyip kapağını kapatarak pişmeye bırakın. Pişen patlıcanları soğumaya bırakın. Soğuyunca kaşık yardımıyla içlerini açın.

    Doğrayıcıya közlenmiş biberleri, sarımsakları, beyaz peyniri ve ceviz içini koyup, doğrayıcıdan geçirin. Pastırmaları küçük küçük doğrayarak diğer malzemelerle karıştırın. Elde ettiğiniz harcı baharatlarını da attıktan sonra patlıcanların içlerine doldurun. Üzerini dilediğiniz taze baharatlarla süsleyerek servis edin.




  2. Alev
    Özel Üye

    Peynirli Biberli Karnıyarık Tarifi - Peynirli Biberli Karnıyarık Nasıl Yapılır? Makalesine henüz yorum yazılmamış. ilk yorumu siz yapın


Sponsor Bağlantılar
+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi