Tropikal Reçel Tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Reçeller - Marmelatlar Bölümünden Tropikal Reçel Tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Tropikal Reçel Tarifi

    Reklam



    Tropikal Reçel Tarifi

    Forum Alev
    Tropikal Reçel Tarifi

    Malzemeler

    1 papaya (yaklaşık 300 gr)
    1 küçük
    ananas (yaklaşık 300 gr)
    Yarım kavun (yaklaşık 500 gr.)
    2 limonunun suyu ve rendelenmiş kabuğu 150 gr esmer tozşeker
    500 gr reçel şekeri (2:1)
    5 çorba kaşığı rom

    Yapilis Tarifi

    1. Tüm meyvelerin kabuklarını soyup çekirdeklerini ayıkladıktan sonra minik minik doğrayın. Toplam ağırlık yaklaşık 900 gr olmalı.
    2. Meyve karışımını limon suyu ve kabukları, şeker, reçel şekeri ve romla karıştırın. Karıştırarak, reçel şekeri paketinin üzerindeki tarife göre 3 - 4 dakika kaynatın. Üstte biriken köpüğü alın. Reçeli kavanozlara doldurup kapaklarını kapatın. Ters çevirerek 5 dakika temiz bir mutfak örtüsü veya havlunun üzerinde bekletin.




  2. 2
    Hazal.
    Üye

    --->: Tropikal Reçel Tarifi

    Reklam



    Paylasım için teşekkürler.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi