Ezme Turşu Nasıl Yapılır Tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Mutfak-Yemek Tarifleri Bölümünden Ezme Turşu Nasıl Yapılır Tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    angel_devil
    Usta Üye
    Reklam

    Ezme Turşu Nasıl Yapılır Tarifi

    Reklam



    Ezme Turşu Nasıl Yapılır Tarifi

    Forum Alev
    Ezme Turşu Nasıl Yapılır Tarifi

    Ezme Tursu Malzemeler 4 kg olgun domates 1 kg kirmizi biber 10-20 adet aci biber (aci isteniyorsa) 1 bas sarmisak 1 tatli kasigi seker 1,5 yemek kasigi tuz 1/2 bardak sivi yag 1/2 bardak sirke yarim demetten az maydanoz Tarifi Malzemelerin hepsi yikayin.Domatesleri rendeleyin,kirmizi biberlerin çekirdekleri ayiklandiktan sonra yesil biberlerin bir kismiyla robotta çekin.Maydanozu ince dograndiktan sonra tüm malzemeyle birlikte karistirin ve saklayacaginiz kabin içine koyarak,yaklasik 2 hafta bekletin ,tursu olunca afiyetle yiyebilirsiniz.




  2. 2
    BELMA
    Bayan Üye

    Cevap: Ezme Turşu Nasıl Yapılır Tarifi

    Reklam



    Ezme sevenler için her türlü tarif doyumsuz ve lezzetli gelir. Ezme turşusunun kıvamının tutması ve suyunun çıkması için bir iki hafta bekletilmesi gerekir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi