Fırında Hindi Budu

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Et Yemekleri - Köfteler Bölümünden Fırında Hindi Budu ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Sevinç
    Bayan Üye
    Reklam

    Fırında Hindi Budu

    Reklam



    Fırında Hindi Budu

    Forum Alev


    Malzemeler:
    1 adet hindi budu
    Yarım çay bardağı sıvı yağ
    1 çay kasığı kekik
    1 çay kasığı kırmızı biber
    1 çay kasığı karabiber
    Tuz
    4 adet patates
    1 çorba kasığı sıvı yağ
    Süslemek için: Sebze



    HAZIRLANIŞI :
    Sıvı yağa tuz, 1 cay kasığı karabiber, 1 cay kasığı kırmızıbiber ve 1 cay kasığı kekiği karıştırın. Hindi budunu bu baharatlı yağa bulayın. Yanmaz fırın torbasının içine alıp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 46-50 dakika pişirin.
    Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Teflon tavaya 1 çorba kasığı sıvı yağı alın. Rendelenmiş patatesi yağda kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine hindi budunu koyun. Çeşitli sebzelerle süsleyip, servis yapın.





  2. 2
    Elvin
    Bayan Üye

    Cevap: Fırında Hindi Budu

    Reklam



    Kolay tariflerin yanında aynı zamanda lezzetli olması bir çok kişinin hatta herkesin ilgisi çeker. Bu tarifte hem kolay hem de lezzetli bir tariftir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi