Buhara Pilavı Tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Buhara Pilavı Tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Buhara Pilavı Tarifi

    Reklam



    Buhara Pilavı Tarifi

    Forum Alev
    Buhara Pilavı Tarifi

    Malzemeler:

    * Tuz
    * 2 kaşık kuş üzümü
    * 200 gr. Şam fıstığı
    * 3 su bardağı et suyu
    * 2 fincan sıvı yağ
    * 3 adet havuç
    * 2 su bardağı Amerikan pirinci

    Yapılışı:

    İlk hazırlık aşamasında, kuş üzümünü temizleyip ılık suda bekletin.
    Sonra, havuçları kazıyıp yıkayın.
    Kaynar suda 5 dakika kadar haşlayın ve daha sonra da rendeleyin.

    Pilavı et suyu ile sade olarak pişirin.
    Ve, demlenmeye bırakın.
    Rendelenmiş havuç, kuş üzümleri ve Şam fıstıklarını iki fincan sıvı yağda kızartın.
    Daha sonra, demlenmiş pilava hazırladığınız karışımı ekleyip iyice harmanlayın.

    Sıcak olarak ikram edin.

    afiyet olsun.......



  2. 2
    LoveNess
    Bayan Üye

    --->: Buhara Pilavı Tarifi

    Reklam



    Diğer Konularımız

    Özbek Pilavı Tarifi
    Anadolu Bulgur Pilavı Tarifi - Resimli Anadolu Bulgur Pilavı Tarifi - Anadolu Bulgurlu Pilav Tarifi Yapılışı
    Sebzeli Bulgur Pilavı - Sebzeli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır - Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi
    Çilav Pilavı - Tarifi
    Buhara pilavı







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi