Tuzda levrek balığı tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden Tuzda levrek balığı tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Fashion
    Bayan Üye
    Reklam

    Tuzda levrek balığı tarifi

    Reklam



    Tuzda levrek balığı tarifi

    Forum Alev
    Tuzda levrek balığı tarifi
    Malzemeler
    1kg'lık levrek
    Kaya tuzu
    Yumurta akı
    Karabiber

    Tuzda Levrek Tarifi:
    Kaya tuzuna, iki yumurtanın akını ilave ederek hamur kıvamına gelinceye kadar su ilave ederek karıştırıyoruz. Sadece içi temizlenmiş olan 1 kg.lık levreğin içine beş-altı karabiber tanesini yerleştirdikten sonra, hamur halindeki tuz karışımını balık hava almayacak şekilde üzerine kalın bir tabaka halinde yapıştırdıktan sonra tepsiye yerleştirip fırına atıyoruz. Orta sıcaklıkta 30 dakika kadar pişmeden sonra balık hazır.



  2. 2
    ZİREGÜL
    Bayan Üye

    Cevap: Tuzda levrek balığı tarifi

    Reklam



    Kaya tuzunun normalde yemekler için kullanılan tuzdan daha faydalı olduğu ve hastalar için iyi geldiği söylenmektedir. Yapılacak balığında daha sağlıklı olmasını sağlamaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi