Taratorlu Uskumru Tarifi - Taratorlu Uskumru Yapılışı - Balık Nasıl Pişirilir

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden Taratorlu Uskumru Tarifi - Taratorlu Uskumru Yapılışı - Balık Nasıl Pişirilir ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    aybuke
    Usta Üye
    Reklam

    Taratorlu Uskumru Tarifi - Taratorlu Uskumru Yapılışı - Balık Nasıl Pişirilir

    Reklam



    Taratorlu Uskumru Tarifi - Taratorlu Uskumru Yapılışı - Balık Nasıl Pişirilir

    Forum Alev
    Uskumruları az tuzlu suda haşlayıp deri ve kılçıklarını ayıklayıp yalnız etlerini tabağa koyunuz. Fındığı kavurup kabuklarını çıkardıktan sonra bayat ve nemli francala içi ve tuzla (isterseniz 2 - 3 diş sarımsak ile) beraber havanda macun gibi oluncaya dek dövünüz. Üçte ikisini adi su, üçte birini limon suyu ya da sirke ile eze eze boza kıvamına getirerek uskumrunun üstüne dökünüz. Üzerine zeytinyağı gezdirip servis yapınız.



  2. 2
    AZADE
    Bayan Üye

    Cevap: Taratorlu Uskumru Tarifi - Taratorlu Uskumru Yapılışı - Balık Nasıl Pişirilir

    Reklam



    Uskumru bazı insanların sevdiği bazıları için ise çok da lezzetli bulmadıkları balıklardandır.Bu balık güzel olabilir.Pişirilme tekniği ve sosları sayesinde güzel olmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi