Balıklı omlet

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden Balıklı omlet ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Balıklı omlet

    Reklam



    Balıklı omlet

    Forum Alev
    Balıklı omlet

    Yumurta, süt ve tuzu birlikte çırpın. Bir tavada tereyağını eritip, yumurtalı karışımı dökün ve arzu ettiğiniz kıvamda bir omlet pişirin. Balığı, turp, marul ve soğanı omletin yarısına yayın, diğer yarısını da malzemelerin üzerine kapatarak servis yapın.

    4-6 kişilik
    * 6 adet yumurta

    * 3 su bardağı süt ya da krema

    * 1 tatlı kaşığı tuz

    * 1/4 su bardağı tereyağı

    * 3 adet küçük boy levrek balığı (dilimlenmiş)

    * 15-20 adet turp (dilimlenmiş)

    * 1 adet top marul (dilimlenmiş)

    * 2 çorba kaşığı taze soğan (doğranmış)




  2. 2
    ZİREGÜL
    Bayan Üye

    Cevap: Balıklı omlet

    Reklam



    Balık hem lezzetli hem de sağlığa olan faydalarından dolayı çeşitli yemek tariflerinde görmek mümkün. Hafif bir tadı olmasından dolayı her türlü malzemeye yakışmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi