Arjantin Çorbası

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Çorbalar Bölümünden Arjantin Çorbası ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    .::Melinda::
    Üye
    Reklam

    Arjantin Çorbası

    Reklam



    Arjantin Çorbası

    Forum Alev
    Yemek : Arjantin Çorbası
    Tür : Tanımsız
    Mutfak : Genel mutfağı
    Süre :
    Zorluk :

    --------------------------------------------------------------------------------



    --------------------------------------------------------------------------------
    MALZEMELER
    4 adet beyaz kuru soğan (ince kıyılmış)
    4 diş sarmısak (dövülmüş)
    Yarım kangal sucuk (küp doğranmış)
    1 su bardağı haşlanmış mısır
    2 adet kırmızı Arnavut biberi (kibrit çöpü şeklinde doğranmış)
    1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulye
    1 çay kaşığı kimyon
    1 çay kaşığı kırmızı pul biber
    3 yemek kaşığı zeytinyağı
    5 su bardağı et suyu
    Tuz, karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Öncelikle tencereye zeytinyağını koyalım; ince kıyılmış kuru soğan, sarmısak ve küp doğranmış sucukları da ilave ederek beraberce kavuralım.
    Kibrit çöpü formunda doğranmış kırmızı Arnavut biberini de katarak, 10 dakika kadar kavurma işlemine devam edelim.
    Sonra tencerenin içine sırasıyla; haşlanmış barbunya fasulye ve haşlanmış mısırı aktaralım, kimyon, pul biber, tuz ve karabiberi katalım.
    Et suyunu da ilave ederek, tencerenin ağzını kapatıp, pişmeye bırakalım.
    Ortalama 15 dakika sonra çorbanız servise hazır olacaktır.




  2. 2
    BAKİYE
    Bayan Üye

    Cevap: Arjantin Çorbası

    Reklam



    Çorba yağsız unsuz ve kilo aldıran diğer ürünler ile yapılmadığı için sağlıklı olmasının yanında kiloları da koruyan en büyük yardımcımızdır







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi