Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Bebek Mamaları Bölümünden Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    YapRock
    Forumun Herşeyi
    Reklam

    Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi

    Reklam



    Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi

    Forum Alev
    Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi


    İçindekiler
    2 yemek kaşığı nohut veya fasulye
    1 çay kaşığı yağ
    2 su bardağı su

    Yapılışı: Nohut, fasulye ayıklanır, yıkanır ve 8-10 saat süreyle ıslatılır. Islatma suyu dökülür. Yumuşayan nohut ve fasulyenin kabukları soyulur. Üzerini 1-2 parmak geçecek kadar su ile yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen nohut, fasulye haşlama suyu içinde çatalla ezilir. Haşlama suyu dökülmez.



  2. 2
    ZİLE
    Bayan Üye

    Cevap: Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi

    Reklam



    Küçük olan çocukların ve bebeklerin yemesini kolaylaştırmak ve bu tür yemekleri yiyemeyen çocuklar için güzel bir tarif olacaktır. Ezerek yemeleri kolaylaşacaktır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi